Air Serbia – inauguralni let Beograd Zagreb

Nakon 23 godine danas je obavljen prvi let na relaciji Beograd – Zagreb

 

Srpska avio kompanija Air Serbia danas je obavila inauguralni let na relaciji Beograd – Zagreb. Avion Air Serbia-e sleteo je na zagrebački aerodrom Pleso oko 9 časova.

 

Air Serbia Beograd Zagreb prvi let

 

Letovi avio kompanije Air Serbia do Zagreba planirani su da se obavljaju svakodnevno sa beogradskog aerodroma u 07:35 i 18:20 časova. Avioni Air Serbia-e iz Zagreba ka Beogradu poletaće u 10:05 i 20:40 časova.

 

Uspostavljeni let na relaciji Beograd – Zagreb predstavlja novi vid mogućnosti za sve putnike, uspostavljajući mnogo bolju vezu sa hrvatskom prestonicom, što za mnoge poslovne putnike predstavlja veliku prednost kao i za sve putnike kojima će biti mnogo lakše konekcije za dalja putovanja preko aerodroma Beograd i Zagreb.

 

Današnji inauguralni let bio je zanimljiv mnogim putnicima, pa su skoro sva sedišta u avionu bili popunjena. Svi putnici na ovom letu dobili su poklon suvenir od avio kompanije Air Serbia – plaketu sa detaljima leta i potpisom direktora kompanije.

 

Air Serbia Beograd Zagreb prvi let - Biljana Savic

 

Putnici na današnjem letu na relaciji Beograd – Zagreb moglu su da uživaju i u pilotiranju Biljane Savić, jedne od retkih žena pilota na prostoru bivše Jugoslavije.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar