Air Serbia – Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Na promo akciji Specijalna nedelja povoljne avio karte do Milana, Varne i Beča, već od 109 EUR

Samo danas, 28. juna 2015. godine, na promociji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Milana, Varne i Beča sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Specijalna nedelja promo avio karte Beograd Milano

Tokom današnjeg dana u ponudi su povoljne avio karte za letove iz Beograda do Beča po ceni već od 109 EUR, do Milana po ceni od 129 EUR, a avio karte Beograd – Varna možete rezervisati po ceni već od 159 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Air Serbia Specijalna nedelja promo avio karte Beograd Bec

Avio karte možete rezervisati za putovanja od 29. juna do 15. decembra 2015. za putovanja između Beograda i Milana, kao i Beograda i Beča. Varna je na raspolaganju za putovanja do 14. septembra 2015., osim za letove ka Beogradu u periodu između 26. juna i 7. avgusta i iz Beograda u periodu između 24. jula i 6. septembra. Periodi izuzeća ne važe za putovanja do/od Varne.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar