Air Serbia – Sve je spremno za letove Beograd – Njujork

Air Serbia na nekoliko nedelja od prvih prekookeanskih letova

Ovog meseca avio kompanija Air Serbia će nakon 24 godine obnoviti letove na liniji Beograd – Njujork, čime nova linija dobija jedan poseban značaj.

Avion Airbus A330 Air Serbia avio karte Beograd Njujork

Linija je zvanično najavljena 9. novembra prošle godine, a sad nas dele samo dve nedelje od prvog prekookeanskog leta avio kompanije Air Serbia.

Premijerni let očekuje se 23. juna, a navodi se da će avion avio kompanije Air Serbia po sletanju na aerodrom JFK u Njujorku biti smešten na Terminal 4.

Novi avion tipa Airbus A330-200 spreman je za letove i pre nekoliko dana sleteo je na beogradski aerodrom. Letelica poseduje 254 sedišta i trenutno je jedina takva u floti srpske avio kompanije. Ovaj avion ima maksimalan komfor sa sedištima u biznis klasi koja mogu potpuno da se obore, preko jelovnika koji će sadržati srpske specijalitete, pa sve do modernog zabavnog sistema koji će nuditi raznovrsne filmove, serije i muziku.

Avion će imati oznaku YU-ARA, a očekuje se da će nositi ime slavnog naučnika Nikole Tesle, čime će biti prekinuta dosadašnja tradicija “Žive legende Srbije”.

Ipak, prvi letovi ove letelice očekuje se da budu na nekoj od regionalnih linija već ove nedelje. Naime, avio kompanija Air Serbia koristiće avion najverovatnije na letovima za Podgoricu, Zagreb, Sarajevo ili Banja Luku kako bi se posada što bolje spremila za premijerni let za Njujork.

Neki domaći mediji naveli su da je do sad prodato više od 12.000 avio karata za letove na liniji Beograd – Njujork, od toga oko 1.000 samo tokom prošle dve nedelje.

Planirano je da se letovi za Njujork obavljaju pet puta nedeljno.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar