Air Serbia – Promotivna akcija Srećan Petak 22. januar

Povoljno do Skoplja, Štutgarta, Praga i Berlina na današnjoj promotivnoj akciji

Na današnjoj promociji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda za Štutgart, Skoplje, Prag i Berlin.

Air Serbia jeftine avio karte Beograd Skoplje Berlin Stutgart Prag 

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 22. januara možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Skoplja po ceni već od 109 EUR, do Štutgarta po ceni već od 139 EUR, do Praga od 149 EUR, kao i do Berlina po ceni već od 159 EUR.

Promotivna akcija se odnosi na period sa početkom putovanja od 25. januara do 10. februara i sa povratkom do 15. juna 2016. godine. Iz ponude su izuzeti letovi u periodu od 24. do 29. marta i od 28. aprila do 3. maja 2016. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar