Air Serbia – Ukidaju se letovi Beograd – Varšava

Od novembra samo avio kompanija LOT leti iz Beograda do Varšave

Avio kompanija Air Serbia objavila je da će prestati da obavlja direktne letove na liniji Beograd – Varšava nakon 28. oktobra 2016. godine.

Air Serbia Beograd Varsava ukidaju se letovi

Avio kompanija Air Serbia pokrenula je liniju Beograd – Varšava u maju 2014. godine, a kako se navodi, linija je održavana samo zato što je srpska avio kompanija bila jedina koja je obavljala direktne letove do Varšave.

Ovako nešto više nije slučaj, pošto je avio kompanija LOT Polish Airlines nastavila da leti na liniji Beograd – Varšava u januaru ove godine, nakon što je privremeno suspendovala ovu liniju 2015.

Umesto direktnih letova, avio kompanija Air Serbia će u svojoj ponudi imati kodšer letove avio kompanija Air Berlin i LOT Polish Airlines

Linija Beograd – Varšava od velikog je značaja za putnike iz Srbije zbog odličnih konekcija iz Varšave ka brojnim destinacijama u Zapadnoj Evropi i Severnoj Americi.

Sa druge strane, avio kompanija Air Serbia odlučila je da sezonsku liniju Beograd – Larnaka pretvori u redovnu liniju, pa će domaća avio kompanija leteti za Kipar i tokom zimske sezone. Linija Beograd – Larnaka obavljaće se tri puta nedeljno.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar