Air Serbia – Ukida letove do Istanbula

Letove na liniji Beogread – Istanbul će obavljati avio kompanija AtlasGlobal

Od 15. marta avio kompanija AtlasGlobal obavljaće direktne letove na liniji Beograd – Istanbul, nakon što je avio kompanija Air Serbia odlučila da ukine ovu liniju.

Predstavnici avio kompanije Air Serbia naveli su da je glavni razlog ovakve odluke sve slabija prodaja avio karata na liniji Beograd – Istanbul, pa će avion Airbus A319 koji se trenutno koristi na ovoj liniji biti iskorišćen za druge isplatljivije letove. Poslednji let očekuje se 14. marta. 

Avio kompanija Air Serbia trenutno obavlja svakodnevne letove do Istanbula, a u prošlosti je za letove zbog slabog interesovanja često korišćen avion ATR72 koji može da preveze manji broj putnika u odnosu na Airbus A319. 

Ipak, srpska avio kompanija nastaviće da leti za Tursku jer planira da i ovog leta ponudi čarter letove u okviru svog brenda Aviolet. Sa druge strane, avio kompanije Turkish Airlines i Pegasus Airlines nastaviće da lete redovno na liniji Beograd – Istanbul. 

Avio kompanija AtlasGlobal uspostaviće svakodnevne letove na liniji između Beograda i Istanbula 15. marta, a za te potrebe će koristiti avion Airbus A321-200 sa 192 putnička mesta. Ova avio kompanija obavlja brojne letove ka destinacijama u Turskoj, Kipru, Bliskom istoku, Evropi i Aziji.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar