Air Serbia – Uskoro letovi Beograd – Krasnodar

Letovi do treće destinacije u Rusiji?

 

Rusko ministarstvo za transport odobrilo je zahtev Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije za pokretanje linije Beograd – Krasnodar.

 

Air Serbia Beograd Krasnodar nova linija 2017

 

Kako je navedeno u samom zahtevu, avio kompanija Air Serbia zainteresovana je za pokretanje direktnu liniju između Beograda i Krasnodara, uz svakodnevne letove na ovoj liniji.

 

Za sad nije poznato da li linija Beograd – Krasnodar bila sezonskog ili redovnog karaktera, ili pak čarter linija koju bi obavljala avio kompanija Aviolet, deo avio kompanije Air Serbia.

 

Air Serbia trenutno ima kodšer sporazum sa avio kompanijom Aeroflot i oznake srpske avio kompanije se nalaze na letovima između Moskve i Krasnodara, kao i na letovima do Samare, Sočija, Kazana i Sankt Peterburga. Aerodrom u Krasnodaru je deveti po važnosti u Rusiji.

 

Prošle godine avio kompanija Air Serbia pokrenula je sezonsku liniju Beograd – Sankt Peterburg koja je naišla na odličan odziv putnika. Letovi na ovoj liniji su se obavljali tri puta nedeljno i zbog velikog interesovanja su nastavljeni i tokom zime. Avio kompanija Air Serbia takođe obavlja redovnu liniju do Moskve.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar