Air Serbia – Uskoro možda nove linije do Kijeva i Sankt Peterburga

Osim letova ka Njujorku, Air Serbia možda uvede nove linije ka evropskim gradovima ove godine

Predstavnici avio kompanije Air Serbia naveli su kako će u narednom periodu mreža letova srpske avio kompanije možda biti proširena sa novim destinacijama.

Air Serbia novi letovi Beograd Sankt Peterburg Kijev Cikago Toronto

Među novim destinacijama navode se Kijev i Sankt Peterburg, a letovi ka ovim gradovima možda će biti uspostavljeni uskoro. Kako je spomenuo Ambasador Ukrajine u Srbiji Oleksandr Aleksandrevič, linija Beograd – Kijev najverovatnije će biti uspostavljena sa početkom letnje sezone.

Podsetimo, avio kompanija Air Serbia već je pokazivala veliko interesovanje za letovima ka prestonici Ukrajine, ali je od ovakvih planova odustala prošle godine iz bezbedonosnih razloga.

Osim ovih linija, predstavnici avio kompanije Air Serbia i samog vrha Republike Srbije najavili su mogućnost da u roku od dve do tri godine srpska avio kompanija uspostavi letove ka Torontu i Čikagu.

Pokretanje ovih linija najviše zavisi od uspeha linije Beograd – Njujork, koja će biti uspostavljena 23. juna ove godine. Avio kompanija Air Serbia već planira da iznajmi drugi avion Airbus A330 koji bi se koristio na liniji do Njujorka, ali i na budućim letovima ka drugim destinacijama u Severnoj Americi.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar