Air Serbia – Nova usluga prijave na let preko interneta

Od sada je moguće brže i lakše prijavljivanje na let putem interneta

Od ovog ponedeljka, 10. avgusta, avio kompanija Air Serbia uvela je uslugu prijave na let putem interneta preko svog zvaničnog sajta.

Air Serbia prijava za let preko interneta

Usluga je trenutno dostupna za sve letove avio kompanije Air Serbia iz Beograda, kao i za letove sa još šest destinacija iz mreže domaće avio kompanije: Abu Dabi, Bejrut, Bukurešt, Istanbul, London i Prag. U planu je da se lista destinacija u budućnosti proširi.

Ova nova opcija avio kompanije Air Serbia omogućava Vam onlajn prijavu na let sa bilo kog uređaja koji ima pristup internetu. Na zvaničnom sajtu moguće je odabrati željeno sedište, a zatim i odštampati kartu za ukrcavanje (boarding pass).

Avio kompanija Air Serbia naglašava da je prijavu za let putem interneta moguće uraditi najranije 36 sati pre leta, a najkasnije 60 minuta pre poletanja. Novu uslugu takođe možete koristiti za prtljag kada je potrebno da donesete svoj prtljag na poseban šalter za brzu predaju prtljaga (baggage drop-off) i to najkasnije 45 minuta pre leta. U slučaju da nosite samo ručni prtljag, nije potrebno odlaziti na šalter za brzu predaju prtljaga.

Avio kompanija Air Serbia je uverena da će ova nova usluga olakšati i ubrzati proces prijave za let.

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar