Air Serbia – Velika uskršnja promotivna akcija

Snižene cene za letove do 9 destinacija

Avio kompanija Air Serbia odlučila je da obeleži pravoslavni Uskrs sa velikom promotivnom akcijom koja će trajati sve do 2. maja 2016. godine.

Air Serbia velika promotivna akcija Uskrs avio karte

Od danas pa do 2. maja možete da kupite avio karte za letove iz Beograda do Zagreba, Ljubljane i Dubrovnika po ceni već od 109 EUR, avio karte do Rima i Pule su već od 119 EUR, do Štutgarta od 139 EUR, do Berlina i Larnake od 149 EUR, a do Sankt Peterburga od 199 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa već uračunatim svim dodatnim troškovima. Putovanja vukendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Promotivna akcija odnosi se na putovanja ka Zagrebu, Ljubljani, Rimu, Štutgartu, Berlinu i Larnaki u periodu od 1. maja do 30. juna, ka Dubrovniku u periodu od 16. maja do 30. juna, do Pule od 13. do 30. juna, a do Sankt Peterburga od 18. do 30. juna 2016. godine. Važe neki izuzeci.

Do Uskrsa, avio kompanija Air Serbia nastavlja da služi izbor posnih jela na svim letovima, koja se sastoje od tri obroka pripremljenih u skladu sa običajima i tradicijom posta pravoslavne crkve. Na sam dan pravoslavnog Uskrsa, gosti na svim letovima avio kompanije Air Serbia će dobiti specijalan uskršnji poklon.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar