Alitalia – Julska promotivna akcija za 8 destinacija

Na promociji letovi iz Beograda do gradova u Aziji, Južnoj Americi i Bliskom istoku

Avio kompanija Alitalia pokrenula je promotivnu akciju za povoljne avio karte od Beograda do osam gradova u Aziji, Bliskom istoku i Južnoj Americi.

Alitalia avio karte Beograd

Promotivna ponuda za ove avio karte će biti na snazi do 30. jula.

Najjeftinija avio karta je za avio karte na liniji Beograd – Tel Aviv koje možete kupiti već od 319 EUR, avio karte do Teherana su od 329 EUR, do Bejruta od 335 EUR, do Tokija od 549 EUR, a do Seula od 619 EUR.

Ukoliko ste planirali da posetite Južnu Ameriku, možda je sada pravo vreme za to jer se na promotivnoj akciji avio kompanije Alitalia nalaze povoljne avio karte za letove iz Beograda do tri destinacije ovog kontinenta. Avio kartu od Sao Paola možete kupiti već od 759 EUR, do Rio de Žaneira od 779 EUR, a do Buenos Ajresa od 829 EUR.

Na promotivnoj akciji italijanske avio kompanije možete kupiti i povoljne avio karte u premijum ekonomskoj klasi.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a obuhvataju period putovanja od 19. oktobra 2015. godine do 26. marta 2016. godine uz izuzetak u periodu od 20. decembra 2015. godine do 10. januara 2016. godine.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar. 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar