Alitalia – Velika promotivna akcija za ceo svet

Iz Beograda do Azije i Južne Amerike po povoljnim cenama

Italijanska avio kompanija pokrenula je promotivnu akciju za letove iz Beograda, preko Rima do destinacija na Bliskom istoku, u Aziji i Južnoj Americi.

Alitalia povoljne avio karte Beograd Rim Azija Amerika

Sve do 13. juna mogu se kupiti jeftine avio karte na ovoj promotivnoj akciji za letove iz Beograda do udaljenih destinacija.

Najjeftinija avio karta je za letove Beograd – Tel Aviv koju možete kupiti već od 280 EUR, do Bejruta je od 355 EUR, do Teherana od 359 EUR, do Abu Dabija od 399 EUR, a do Amana po ceni od 449 EUR.

Alitalia u ponudi ima i povoljne avio karte do dve destinacije na Dalekom istoku: avio karte do Seula možete kupiti po ceni od 569 EUR, a do Tokija po ceni od 579 EUR.

Promotivna akcija odnosi se i na letove iz Beograda do tri južnoameričke destinacije: avio karte do Rio de Žaneira možete kupiti po ceni od 689 EUR, do Sao Paola po ceni od 799 EUR, a do Buenos Ajresa već od 909 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Alitalia. Promotivna akcija traje do 13. juna.

Promotivne avio karte važe za putovanja u periodu od 1. juna do 30. septembra, osim za letove do Tokija i Seula gde promotivne cene avio karata važe za putovanja od 1. juna do 31. jula.

Broj raspoloživog mesta je ograničen – preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar