Alitalia – Velika promotivna akcija

Povoljne cene avio karata do 23. januara

Italijanska avio kompanija pokrenula je veliku promotivnu akciju tokom koje možete da kupite povoljne avio karte za brojne svetske destinacije.

Alitalia velika promotivna akcija januar 2017

Promotivna akcija traje do 23. januara i do tad možete da kupite povoljne avio karte za letove iz Beograda za Rim po ceni već od 129 EUR, za Madrid od 139 EUR, kao i za Tel Aviv po ceni od 199 EUR.

Promocija obuhvata putovanja u biznis klasi, a avio karte za letove iz Beograda za Barselonu možete da kupite po ceni od 599 EUR, za Bejrut od 899 EUR, kao i za Peking od 1.199 EUR. 

Ovo je samo deo ponude koju je objavila avio kompanija Alitalia, a celokupna ponuda obuhvata letove za brojne svetske destinacije uz cene avio karata sa i do 45% popusta.

Sve cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Promotivna akcija se odnosu na putovanja do 18. juna, osim u slučaju letova za Peking gde je period malo duži i obuhvata sve letove do 30. juna 2017. godine.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen na svim letovima pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar