Aerodrom Beograd – AtlasGlobal i LOT uvode dodatne letove iz Beograda

Veći broj letova za Istanbul i Varšavu

 

Zbog velikog interesovanja, avio kompanije AtlasGlobal i LOT su odlučile da povećaju broj letova iz Beograda u odnosu na planirano.

 

AtlasGlobal LOT novi letovi 2017

 

Avio kompanija LOT Polish Airlines potvrdila je da će od 23. jula početi da leti dva puta nedeljno između Beograda i Varšave. Dodatni let će se obavljati nedeljom i to u 16:55h iz Beograda, kao i u 14:25 iz Varšave.

 

Osim direktne linije za Varšavu, letovi poljske avio kompanija zanimljivi su putnicima iz Beograda jer nude odlične konekcije ka destinacijama u Aziji i Severnoj Americi.

 

Sa druge strane, avio kompanija AtlasGlobal u poslednje vreme beleži sve bolje rezultate na liniji Beograd – Istanbul zbog čega je donesena odluka da se uvedu dva dodatna leta (ponedeljkom i nedeljom) od 19. juna, kao i još jedan naknadni (petkom) od 23. juna. Letovi ponedeljkom i nedeljom će imati polaske iz Beograda u 12:30h, a u 10:12h iz Istanbula, dok su letovi petkom predviđeni za 18:15h iz Beograda, kao i u 16:40h iz Istanbula.

 

Avio kompanija AtlasGlobal uspostavila je liniju Beograd – Istanbul 15. marta odmah nakon što je avio kompanija Air Serbia odlučila da ukine letove za glavni grad Turske.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Aerodrom Beograd – AtlasGlobal i LOT uvode dodatne letove iz Beograda

Rezervišite odmah avio karte kompanije online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar