Aerodrom Beograd – AtlasGlobal i LOT uvode dodatne letove iz Beograda

Veći broj letova za Istanbul i Varšavu

 

Zbog velikog interesovanja, avio kompanije AtlasGlobal i LOT su odlučile da povećaju broj letova iz Beograda u odnosu na planirano.

 

AtlasGlobal LOT novi letovi 2017

 

Avio kompanija LOT Polish Airlines potvrdila je da će od 23. jula početi da leti dva puta nedeljno između Beograda i Varšave. Dodatni let će se obavljati nedeljom i to u 16:55h iz Beograda, kao i u 14:25 iz Varšave.

 

Osim direktne linije za Varšavu, letovi poljske avio kompanija zanimljivi su putnicima iz Beograda jer nude odlične konekcije ka destinacijama u Aziji i Severnoj Americi.

 

Sa druge strane, avio kompanija AtlasGlobal u poslednje vreme beleži sve bolje rezultate na liniji Beograd – Istanbul zbog čega je donesena odluka da se uvedu dva dodatna leta (ponedeljkom i nedeljom) od 19. juna, kao i još jedan naknadni (petkom) od 23. juna. Letovi ponedeljkom i nedeljom će imati polaske iz Beograda u 12:30h, a u 10:12h iz Istanbula, dok su letovi petkom predviđeni za 18:15h iz Beograda, kao i u 16:40h iz Istanbula.

 

Avio kompanija AtlasGlobal uspostavila je liniju Beograd – Istanbul 15. marta odmah nakon što je avio kompanija Air Serbia odlučila da ukine letove za glavni grad Turske.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Low cost avio kompanije

Rezervišite odmah avio karte kompanije Low cost avio kompanije online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar