Austrian Airlines – Povoljno do gradova u Evropi, SAD i Aziji

Letite po najpovoljnijim cenama do sad!

Avio kompanija Austrian Airlines još jednom je podsetila na neverovatne cene avio karata za letove u svojoj Economy Saver klasi.

Austrian Airlines avio karte Beograd promo decembar 2015

U ovoj specijalnoj ponudi avio karte za letove iz Beograda do Beča možete kupiti po ceni već od 118 EUR.

Avio karte do Moskve (aerodrom Domodedovo) su već od 167 EUR, do Brisela od 170 EUR, do Berlina (aerodrom Tegel) od 172 EUR, do Kopenhagena i Pariza od 173 EUR, do Londona (aerodrom Heathrow) od 198 EUR, do Praga od 202 EUR, do Hamburga od 203 EUR, do Viljnusa od 246 EUR, do Minska od 280 EUR, do Lajpciga (Halle aerodrom) od 305 EUR, do Insbruka od 358 EUR, a do Salcburga od 360 EUR.

U ponudi avio kompanije Austrian Airlines našli su se i letovi iz Beograda do destinacija van Evrope, pa avio karte do Njujorka možete kupiti po ceni od 411 EUR. Austrijska avio kompanija leti do aerodroma JFK i Newark International u ovom američkom gradu.

Avio karte do Pekinga su već od 479 EUR, do Vašingtona od 481 EUR, do Čikaga od 581 EUR, do Kolomba od 656 EUR, a do Delhija od 690 EUR.

U Economy Saver ponudi sve cene su navedene za povratne avio karte, sa već uračunatim dodatnim troškovima, kao i dodatnim besplatnim posluženjem tokom leta. Takođe, na ovim letovima mogu se skupljati “milje”, a omogućen je i besplatan check-in putem interneta preko mobilnih telefona ili kompjutera.

Važe različiti uslovi, pa u zavisnosti od odabrane destinacije promotivne cene se ne primenjuju u određenim periodima putovanja o čemu se možete informisati kod naših agenata.

Broj raspoloživih mesta je ograničen i zato preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili da pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Austrian

Rezervišite odmah avio karte kompanije Austrian online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar