Emirates – Povoljne avio karte do Šangaja

Povoljno do najvećeg kineskog grada

Avio kompanija Emirates ponudila je veoma jeftine avio karte za letove iz Beograda do Šangaja.

Emirate avio karte Beograd Sangaj

Avio karte do Šangaja u ovoj ponudi možete kupiti po ceni već od 534 EUR, a ova cena odnosi se na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Letovi iz Beograda obavljaju se sa presedanjem u Dubaiju, a letove Beograd – Dubai i Dubai – Beograd obavlja avio kompanija FlyDubai.

Svi polasci predviđeni su za utorak, četvrtak i subotu.

Šangaj je najveći kineski grad i jedan od tri najveća na svetu, sa blizu 25 miliona stanovnika. On je prepoznatljiv kao veliki lučki grad, ali i poslovni i finansijski centar Kine i jedan od najznačajnijih je na svetu. Najzanimljivije lokacije u grdu su stare kineske gradske četvrti, obala pored Pacifika, poslovna četvrt Pudong čija panorama je prepoznatljivi simbol grada, a koju krasi čuveni TV toranj “Biser Istoka”.

Tokom septembra u Šangaju održava se nekoliko velikih događaja: tokom septembra grad će ugostiti nekoliko velikih sajmova, 1. oktobra proslaviće se Nacionalni Kine događajem od sedam dana (“zlatna nedelja”), a od 10. do 18. održava se i jedan od najpopularnijih teniskih turnira ATP Masters serije.

Broj mesta po ovim povoljnim cenama je ograničen, pa Vam savetujemo da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar