Emirates – Promotivne cene avio karata do 8. maja

Putovanje iz snova: promotivne cene za destinacije u Aziji i Africi

Avio kompanija Emirates do 8. maja u svojoj ponudi će imati veoma povoljne avio karte za letove iz Beograda do nekoliko atraktivnih destinacija.

Emirates avio karte Beograd promotivna akcija

Promotivna akcija obuhvata destinacije u Aziji i Africi, a najpovoljnije avio karte možete kupiti za letove iz Beograda do Pekinga po ceni već od 498 EUR.

Avio karte do Mumbaja možete kupiti po ceni već od 508 EUR, do Bangkoka od 534 EUR, do Delhija od 550 EUR, do Najrobija od 559 EUR, do Šangaja od 560 EUR, Hong Kong je od 615 EUR, Ho Ši Min Siti je od 656 EUR, a Maldivi od 718 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uračunatim svim dodatnim troškovima, standardnom uslugom avio kompanije Emirates, a svi letovi iz Beograda se obavljaju preko čvorišta avio kompanije u Dubaiju.

Promotivne cene se odnose na putovanja u periodu do 10. decembra 2015. godine.

Avio kompanija Emirates takođe iz svoje ponude izdvaja i povoljne avio karte za letove iz Budimpešte. Povratne avio karte Budimpešta – Kuala Lumpur možete kupiti već od 440 EUR, Budimpešta – Najrobi već od 476 EUR, a Budimpešta – Johanesburg već od 592 EUR.

Ovo je samo mali izbor iz ponude avio kompanije Emirates koja Budimpeštu povezuje sa preko 200 destinacija širom sveta.

Avio karte su već u prodaji, a promotivni period kao i broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar