Etihad Airways – Povoljne avio karte za Aziju, Afriku i Australiju

Promotivne cene do 5. septembra

Nova promotivna akcija avio kompanije Etihad Airways donosi neke od do sad najpovoljnijih cena avio karata za destinacije u Africi, Aziji i Australiji.

Etihad Airways promotivna akcija Azija Afrika Australija septembar 2016

Avio karte za letove iz Beograda do Hong Konga možete da kupite po ceni već od 369 EUR, avio karte za Kolombo su od 389 EUR, za Puket, Bangkok, Singapur, Šangaj i Peking od 399 EUR, za Tokio od 419 EUR, za Maldive i Ho Ši Min Siti od 429 EUR, a za Delhi od 469 EUR.

Promotivna akcija obuhvata i letove iz Beograda do Kuala Lumpura, a avio karte možete da kupite po ceni već od 479 EUR, do Seula od 509 EUR, do Johanesburga od 519 EUR, a do Džakarte od 659 EUR.

Avio karte za Australijske destinacije nikad nisu bile povoljnije: avio karte za lketove iz Beograda za Melburn su od 749 EUR, a za Sidnej od 799 EUR.

Promotivna akcija će trajati do 5. septembra, a sve cene navedene su za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Letovi se obavljaju sa presedanjem u Abu Dabiju.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na ovim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar