Etihad Airways: Prolećna promotivna akcija

Avio karte za destinacije u Aziji i Australiji već od 522 EUR!

Avio kompanija Etihad Airways objavila je svoju novu promotivnu akciju na kojoj donosi snižene cene za letove iz Beograda do Azije i Australije.

Etihad Airways promo maj avio karte Beograd Australija Azija

Do 10. maja po promotivnim cenama možete kupiti avio karte za 16 destinacija na ovoj promociji avio kompanije Etihad Airways.

Najjeftinije avio karte možete kupiti za letove iz Beograda do Bangkoka po ceni već od 522 EUR. Avio karte do Pekinga i Šangaja možete kupiti po ceni već od 542 EUR, do Tokija od 544 EUR, Delhija od 589 EUR, Kuala Lumpura od 620 EUR, a do Maldiva od 651 EUR.

Avio karte po promotivnim cenama možete kupiti za destinacije u Australiji: avio karte do Sidneja su već od 1277 EUR, do Melburna od 1317 EUR, a do Perta od 1331 EUR.

Sve cene važe za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanija Etihad Airways. Promotivne cene avio karata se odnose na putovanja do 10. decembra 2015. godine.

Period prodaje kao i broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas on line putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar