Etihad Airways – Povoljno do Azije, Australije i Afrike

Nova promotivna akcija za kraj marta

Avio kompanija Etihad Airways pokrenula je još jednu martovsku promotivnu akciju za letove iz Beograda do destinacija u Aziji, Africi i Australiji.

Etihad Airways Beograd promo Azija Afrika Australija

Avio karte na promotivnoj akciji možete da kupite do 30. marta, a za putovanja do 30. juna 2015. godine.

Ovog puta najinteresantnije deluju cene avio karata za letove iz Beograda do Pekinga i Šangaja koje možete kupiti po ceni već od 469 EUR. Avio karte do Hong Konga su već od 520 EUR, do Tokija od 539 EUR, do Maldiva od 549 EUR, do Delhija i Muskata od 599 EUR.

Snižene su cene avio karata do Seula i one se sad mogu kupiti po ceni već od 619 EUR, avio karte za popularni Bangkok su već od 639 EUR, za Kuala Lumpur od 689 EUR, do Puketa od 779 EUR, do Singapura od 809 EUR, a do Džakarte od 859 EUR.

Od destinacija van Azije, avio kompanija Etihad Airways  ovog meseca izdvaja letove do Johanesburga sa cenom avio karte od 699 EUR i australijskih gradova Melburna po ceni od 1329 EUR, kao i Sidneja po ceni od 1359 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa uračunatim svim dodatnim troškovima i za standardnu uslugu avio kompanija Etihad Airways . Svi letovi se obavljaju preko Abu Dabija.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen, pa Vam savetujemo da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar