Etihad Airways – Promotivne cene avio karata do 5. jula

Nova letnja promotivna akcija avio kompanije Etihad Airways

Avio kompanija Etihad Airways pokrenula je još jednu kratku promotivnu akciju za letove iz Beograda do velikog broja destinacija u Aziji i Australiji.

Etihad Airways promo avio karte Beograd Azija Australija

Promotivna akcija trajaće do nedelje 5. jula, a najjeftinije avio karte iz Beograda su do Abu Dabija koje možete kupiti već po ceni od 409 EUR,  avio karte do Pekinga i Šangaja su već od 479 EUR,  do Bangkoka i Tokija od 510 EUR, do Muskata od 539 EUR, do Maldiva od 549 EUR, a do Kolomba od 565 EUR.

Ova promotivna ponuda obuhvata i jeftine avio karte do Puketa i Kuala Lumpura koje možete kupiti po ceni već od 589 EUR, do Dohe od 600 EUR, do Delhija po ceni od 659 EUR, do Džakarte od 705 EUR, do Singapura od 779 EUR, do Ho Ši Min Sitija od 790 EUR, do Sejšela od 809 EUR, a do Manile od 885 EUR.

Avio kompanija Etihad Airways ponudila je i veoma povoljne cene avio karata za letove iz Beograda do australijskih destinacija. Avio karte za letove do Melburna možete kupiti po ceni od 1169 EUR, do Sidneja od 1359 EUR, a do Perta od 1379 EUR.

Ovo je samo deo promocije avio kompanije Etihad Airways koja obuhvata još mnoge druge letove.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom najvišeg kvaliteta avio kompanije Etihad Airways.

Promotivna akcija odnosi se na sva putovanja do 19. decembra, a važe neka ograničenja.

Broj raspoloživog mesta je ograničen pa preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar