Etihad Airways – Promotivne cene avio karata do kraja juna

Na novoj promotivnoj akciji avio karte do destinacija u Aziji i Africi

Avio kompanija Etihad Airways objavila je drugu ovomesečnu promotivnu akciju  na kojoj nudi avio karte po povoljnim cenama do azijskih destinacija i Johanesburga.

Etihad Airways promo avio karte Beograd Azija Johanesburg

Promotivna akcija će trajati do 30. juna, a iz ponude se kao najjeftinije izdvajaju avio karte za letove iz Beograda do Šangaja i Pekinga koje možete kupiti po ceni već od 514 EUR.

Avio karte do Tokija su već od 549 EUR, do Bangkoka od 589 EUR, do Maldiva od 619 EUR, do Johanesburga po ceni već od 709 EUR, a do Manile od 849 EUR.

Sve cene važe za putovanja od 1. septembra 2015. godine, dok su snižene cene avio karata i za sve polaske pre 1. septembra ove godine i ponuđene su po i dalje veoma povoljnim cenama.

Navedene cene su za povratne avio karte sa polaskom iz Beograda i uključuju sve dodatne troškove, kao i standardnu uslugu avio kompanije Etihad Airways.

Iako promotivna akcija traje sve do kraja meseca, broj raspoloživog mesta je ograničen – preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar