Etihad Airways – Promotivna akcija za kraj januara

Snižene cene avio karata za Aziju i Australiju

Za kraj januara avio kompanija Etihad Airways odlučila je da pokrene novu promotivnu akciju za letove ka brojnim svetskim destinacijama iz Beograda.

Etihad Airways promotivna akcija avio karte Beograd januar 2017

Promotivna akcija će trajati do 30. januara, a do tad možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Abu Dabi po ceni već od 299 EUR. Avio karte za Peking i Šangaj su od 419 EUR, za Puket od 429 EUR, za Bangkok od 439 EUR, za Hong Kong od 469 EUR, a za Maldive, Šri Lanku, Kuala Lumpur i Singapur od 499 EUR.

Avio karta za letove iz Beograda za Tokio možete da kupite po ceni već od 519 EUR, za Džakartu i Seul od 549 EUR, za Sejšele i Delhi od 599 EUR, a za Manilu od 699 EUR.

Australijske destinacije su takođe deo promotivne akcije avio kompanije Etihad Airways. Avio karte za letove Beograd Melburn možete kupiti po ceni već od 929 EUR, za za Beograd Sidnej od 999 EUR.

Cene se odnose na povratne avio karte za letove iz Beograda sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Letovi se obavljaju sa presedanjem u Abu Dabiju.

Promotivna akcija obuhvata putovanja u periodu od 13. februara do 10. decembra 2017. godine.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen na svim letovima pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar