ETIHAD AIRWAYS: PROMO AZIJA

Promotivne cene avio kompanije Etihad Airways za atraktivne destinacije u Aziji do 15. novembra

Iskoristite jedinstvenu ponudu avio kompanije Etihad Airways i predstojeće zimske dane provedite na vrlo atraktivnim destinacijama u Aziji.

Etihad6

‘Biser Orijenta’ Vam može biti savršena baza za istraživanje Filipina, za posetu popularnim vulkanima, među kojima najčuveniji Mt Pinatubo, obilazak nekog od obližnjih ostrva, npr Corregidor koje obiluje istorijskim znamenitosima iz Drugog Svetskog rata ili odlazak do najatraktivnijeg mesta za ronjenje i gnjuranje, Anilao. Obilazak popularnih muzeja, čuvenih nebodra koji se izdižu iznad grada, uživanje u fenomenalnoj filipinskoj gastronomiji i koktelima u popularnim kafićima do kasno u noć su samo neke od ideja koje nudi ovaj fenomenalan grad, koji tek počinje da dostiže svoju popularnost.

Manila: istražite uz Etihad Airways po ceni već od 862 EUR.

Sjajne, srebrne kule, sa 88 spratova, Petronas Kule, dovoljno atraktivne da su poziv za posetu same po sebi. Ali dodajmo tome još mega velike šoping centre, fantastične muzeje, prelepe parkove, živopisne ulične markete, ulična šarenila, neverovatnu gastronomsku ponudu kako na uličnim štandovima tako i u trendi restoranima i neverovatan noćni život i dobili smo jednu vrlo poželjnu destinaciju, Kuala Lumpur.

Po ceni već od 686 EUR za povratnu avio kartu sa avio kompanijom Etihad Airways je pravi momenat da posetite Kualu Lumpur.

Avio kompanija Etihad Arways tokom svoje promocije, koja traje za kupovinu avio karte od 31. oktobra do 15. novembra, ponudila je i uvek popularni Bangkok, po ceni već od 658 EUR, Ho Ši Min po ceni već od 788 EUR, Hong Kong po ceni već od 748 EUR i Singapur po ceni već od 802 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratnu avio kartu iz Beograda, sa svim uključenim taksama i standardnom uslugom Etihad Airways-a, a odnose se na period putovanja od 01. novembra do 15. decembra.

Broj mesta po promotivnim tarifama je očraničen pa svoju avio kartu obezbedite još danas rezervacijom na našem sajtu playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar