Etihad – Velika trodnevna promocija do 13. marta

Iskoristite 3 dana promotivnih cena avio karata za putovanje na neku od atraktivnih Etihad Airways destinacija!

Tokom naredna tri dana avio kompanija Etihad Airways omogućila je svojim putnicima kupovinu avio karte po promotivnim cenama za polaske iz Beograda ka čak 19 destinacija.

Etihad Airways trodnevna promocija avio karte

Tokom trodnevne Etihad promocije možete kupiti avio kartu za uvek atraktivan Bangkok po ceni već od 540 EUR, a potom produžiti na neko od fenomenalnih ostrva sa tirkiznom morem i belim peskom.

Po promotivnim cenama možete kupiti avio kartu i za jedan od najzanimljivijih gradova na svetu, Bombaj po ceni već od 604 EUR, a Bombaj če Vas iznenaditi sa svojom različitošću i kombinacijom svih jezika i kultura.

U naredna tri dana možete kupiti i avio karte za Kolombo po ceni već od 518 EUR, Delhi po ceni već od 625 EUR, Puket po ceni već od 690 EUR, Džakatu po ceni već od 731 EUR, Johanesburg po ceni već od 675 EUR, Kuala Lumpur po ceni već od 637 EUR, Muskat po ceni već od 569 EUR, Male po ceni već od 493 EUR, Manilu po ceni već pod 857 EUR, Tokio po ceni već od 480 EUR, Singapur po ceni već od 643 EUR, Šangaj po ceni već od 489 EUR ili za Dohu po ceni već od 564 EUR.

Na promociju su se našle i destinacije u Australiji pa možete kupiti i avio kartu za Melburn po ceni već od 1017 EUR i Sidnej po ceni već 1329 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratno putovanje iz Beograda sa svim uračunatim taksama.

Period prodaje traje do 13. marta za putovanja do 30. juna 2015.

Period prodaje kao i broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas on line putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar