FlyNiki uvodi najkraći internacionalni let

Austrijska low cost avio kompanija FlyNiki od aprila uvodi redovan let između Beča i Bratislave

Ovo će biti najkraći internacionalni let na svetu jer povezuje dve najbliže prestonice, udaljene samo 48 kilometara. Let na relaciji Beč – Bratislava će trajati 10 minuta.

FlyNiki Beč Bratislava

Odluka o uvođenju leta između Beča i Bratislave u avio industriji dočekana je sa iznenađenjem jer se taj put automobilom pređe za sat vremena, a vozom za 45 minuta – sama pomisao na redove na aerodromu za tako kratak let je skoro nezamisliva.

Nezavisno od rekacija low cost avio kompanija FlyNiki će u aprilu obaviti prvi let na relaciji Beč – Bratislava, koji će u početku biti tranzitnii let.

Zanimljivo je da će let low cost avio kompanije FlyNiki biti najkraći internacionalni let samo po dužini trajanja leta, dok kada je udaljenost između dve destinacije u pitanju onda rekord i dalje pripada letu između Kinšase i Brazavila, udaljenih svega 32 kilometra.

Nasuprot najkraćem internacionalnom letu u trajanju od 10 minuta stoji zanimljivost o najdužem direktnom letu koji traje 15 sati, avio kompanije Qantas, na relaciji Sidnej – Dalas.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar