Friday Blog: Doručkujte na krilima Boinga 747!

Kako izgleda spavati u kokpitu džambo džet aviona?

Ako se nekada nađete u Stokholmu i potreban vam je smeštaj blizu aerodroma Arlanda, Džambo hostel će vam ponuditi potpuni doživljaj.

Da bi bio pretvoren u hostel, ovaj Boing je bio potpuno ogoljen iznutra, a ostavljeni su samo neki detalji kao dekoracija. Letelica je isprva sastavljena za Singapur Airlines 1976. godine, a onda je prodata avio kompaniji Pan American gde su je nazvali „Clipper Belle of the Sky“ . Od tada pa do 2008. godine promenila je mnogo kompanija i prevezla milione ljudi.

Doruckujte na krilima Boinga 747

Super udoban hostel postaje 2009.godine, sa 27 soba, sa po tri kreveta u svakoj. Najskuplja soba je „kokpit apartman“ koji je na drugom spratu i ima najbolji pogled.

Doruckujte na krilima Boinga 747

Džambo ukupno ima 79 kreveta. Na televizorima u sobama mogu se naći informacije o svim letovima koji polaze i dolaze na Arlanda aerodrom. Kao što je i običaj u hostelima, kupatila su zajednička, osim naravno onih u apartmanu i u jedinoj „single person“ sobi.

Doruckujte na krilima Boinga 747

Prva klasa aviona pretvorena je u kafe koji je otvoren 24 časa, a u planu je da se na krilima omogući sedenje, uživanje i sunčanje kada su lepi dani.

Ako je vaš put u Švedsku već isplaniran, sobu možete rezervisati ovde.

Doruckujte na krilima Boinga 747

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar