Air Serbia – Happy Friday promotivna akcija 12. jun

Povoljne avio karte do Praga, Diseldorfa, Varne i Dubrovnika

Samo tokom ovog petka u ponudi avio kompanije Air Serbia su jeftine avio karte za letove iz Beograda do Praga, Diseldorfa, Varne i Dubrovnika.

Air Serbia Happy Friday Beograd

Ovog petka, 12. juna možete kupiti jeftine avio karte za letove Beograd – Dubrovnik po ceni već od 129 EUR, avio karte do Diseldorfa i Varne su od 159 EUR, a do Praga od 169 EUR.

Avio karte po ovim promotivnim cenama možete da kupite samo u petak, 12. juna 2015.godine.

Period putovanja: od 15. juna do 15. decembra 2015. za putovanja između Beograda i Praga i Beograda i Diseldorfa. Varna je na raspolaganju za putovanja od 15. juna do 14. septembra, a Dubrovnik od 15.juna do 24. oktobra 2015. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar