LOT – Novi letovi i destinacije od januara 2016.

Od naredne godine redovni letovi do Beograda, kao i nove destinacije: Tokio, Bangkok, Seul i druge

Poljska avio kompanija LOT objavila je dugačak spisak novih letova i destinacija ka kojima će početi da leti iz Varšave i Poljske od početka naredne godine.

LOT nove destinacije 2016

Već od 1. januara 2016. godine avio kompanija LOT uspostaviće dva dnevna leta do Diseldorfa i Ciriha, od tog datuma počeće da leti do Ljubljane pet puta nedeljno, sa dodatnim, šestim letom od 1. aprila, dok će do Jerevana leteti dva puta nedeljno, a od 29. marta ponudiće četiri leta do ove destinacije.

Od 2. januara avio kompanija LOT imaće četiri nedeljna leta do Kluz-Napoka i Kišnjeva.

Poljska avio kompanija će 2. januara početi da obavlja četiri nedeljna leta do Beograda, Zagreba i Barselone, a do Atine tri puta nedeljno, a od 29. marta biće uspostavljeni svakodnevni letovi do ovih destinacija.

Od ovog datuma avio kompanija LOT uspostaviće i svakodnevne direktne letove na relaciji Krakov – Gdanjsk – Krakov.

Nova destinacija u Aziji ka kojoj će leteti avio kompanija LOT je Tokio, a prvi let predviđen je za 13. januar. Od 23. januara u ponudi će biti četiri nedeljna leta do Venecije (od 29. marta svakodnevno), od 30. marta pet puta nedeljno do Nice (od 1. maja svakodnevno) i tri puta nedeljno do Bejruta (od 30. aprila pet puta nedeljno).

Nešto kasnije 2016. godine, od oktobra, ova avio kompanija predstaviće i letove do dve nove azijske destinacije Bangkoka i Seula.

Svi navedeni letovi već se nalaze u rezervacionom sistemu, a po navodima avio kompanija LOT narednih dana biće dodato još novih destinacija.

Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar