LOT promotivne cene avio karata do Poljske i Nemačke

Povoljne avio karte do destinacija u Poljskoj i Nemačkoj

Poljska avio kompanija LOT Polish Airlines na promotivnoj akciji do 10. marta ima veoma povoljne avio karte za letove iz Beograda do Varšave i drugih gradova u Poljskoj kao i Nemačkoj.

LOT avio karte Beograd Poljska

Na ovoj promociji avio kartu na liniji Beograd – Varšava možete kupiti već od 99 EUR, dok avio karte do drugih poljskih gradova kao što su Gdanjsk, Vrclav, Šćećin, Katovice, Žešov, Krakov i Poznanj možete kupiti po ceni već od 125 EUR.

Snižene su i cene avio karata za letove iz Beograda do Hamburga i Minhena i avio karte možete kupiti po ceni od 159 EUR, a za letove do Frankfurta po ceni od 169 EUR.

Sve cene važe za povratne avio karte za letove iz Beograda i navedene su sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije LOT.

Promotivna akcija traje do utorka, 10. marta, a na njoj možete kupiti avio karte za letove u periodu od 1. aprila do 24. oktobra 2015. godine.

Poljska avio kompanija najavila je da će od 10. aprila ove godine leteti svakodnevno na liniji Beograd – Varšava, a iz prestonice Poljske putnici iz Srbije će moći da nastave svoje putovanje do destinacija iz mreže avio kompanije LOT.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen, a zbog velike traženosti savetujemo Vam da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar