Lufthansa – Jeftine avio karte za Severnu Ameriku

Avio karte za letove do destinacija u SAD i Kanadi već od 419 EUR

Avio kompanija Lufthansa podsetila je još jednom na povoljne cene avio karata za svoje letove ka destinacijama u SAD, Kanadi, kao i Srednjoj Americi.

Lufthansa avio karte Amerika septembar 2016

Najpovoljnije avio karte možete da kupite za letove iz Beograda do Njujorka po ceni već od 419 EUR. avio karte do Filadelfije, Bostona i Vašingtona su od 479 EUR, dok su avio karte za Montreal od 539 EUR. Avio karte za Čikago, Majami i Detroit možete da kupite po ceni od 549 EUR, avio karte za Toronto od 559 EUR, za Vankuver od 599 EUR, za Atlantu, Šarlot, Denver, Dalas, Hjuston, Los Anđeles, Orlando, Sijetl, San Francisko, San Hoze i Tampu od 609 EUR. 

Avio karte Lufthansa

U fenomenalnoj ponudi avio kompanije Lufthansa nalaze se i povoljne avio karte za Kankun koje možete kupiti po ceni od 1039 EUR, kao i za Meksiko Siti od 1109 EUR.

Sve cene se odnose na povratne avio karte, sa već uračunatim svim dodatnim troškovima. Svi letovi se obavljaju sa presedanjem.

Broj mesta na svim letovima je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar