Lufthansa – Povoljne avio karte za Severnu Ameriku

Snižene cene avio karata za letove do SAD i Kanade

Avio kompanija Lufthansa još jednom je podsetila na povoljne cene avio karata za više od 20 destinacija u Severnoj Americi.

Lufthansa avio kompanija promo avio karte Severna Amerika

Avio karte po najnižoj ceni možete da kupite za letove Beograda – Njujorka po ceni već od 419 EUR, avio karte do Filadelfije, Vašingtona i Bostona su od 459 EUR, do Montreala od 519 EUR, do Čikaga i Detroita od 529 EUR, do Toronta od 539 EUR, a do Majamija od 549 EUR.

U ponudi se nalaze i povoljne avio karte za letove iz Beograda do Vankuvera koje možete da kupite po ceni već od 579 EUR, do Atlante, Šarlota, Denvera, Dalasa (Fort Vort), Hjustona, Los Anđelesa, Orlanda, Sjetla, San Franciska, San Hozea i Tempe su od 589 EUR, do Kankuna od 1019 EUR, a snižene su cene i do Meksiko Sitija od 1089 EUR, a do Paname od 1299 EUR.

Sve cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Lufthansa.

Broj mesta na svim letovima je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar