Swiss – Pokrenuta linija Niš Cirih

Iz Niša dva puta nedeljno za Cirih

 

Tokom jučerašnjeg dana avio kompoanija Swiss International Air Lines pokrenula je direktnu liniju Niš – Cirih.

 

Swiss avio karte Nis Cirih

 

Od 2. aprila, švajcarska avio kompanija obavljaće dva leta nedeljno između Niša i Ciriha, ponedeljkom i petkom. Planirani polasci iz Niša su petkom u 15:05h, a nedeljom u 15:45h. Let na ovoj liniji bi trebalo da traje oko dva sata i deset minuta.

 

Za potrebe linije Niš – Cirih, avio kompanija Swiss će u početku koristiti  avion Bombardier CS100 sa 125 putničkih mesta, dok se od 27. maja očekuje povećanje kapaciteta time što će ovaj avion biti zamenjen letelicom Airbus A320 koja može da preveze do 168 putnika.

 

Swiss avio karte Nis Cirih

 

Avio kompanija Swiss prva je koja je pokrenula letove između Ciriha i Niša, ali se u avgustu očekuje da će na ovoj liniji početiti da leti i avio kompanija Germania Flug. Osim ovih direktnih linija, putnicima može biti zanimljiva i linija Niš – Bazel, koji se nalazi na oko 90km od Ciriha, a koju trenutno obavlja low cost avio kompanija Wizz Air.

 

Vašu avio kartu možete da rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Swiss

Rezervišite odmah avio karte kompanije Swiss online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar