Transavia – Uskoro novi letovi Beograd – Amsterdam

Povoljnije iz Beograda za Amsterdam sa low cost avio kompanijom Transavia!

Holandska low cost avio kompanija Transavia objavila je da će uskoro uspostaviti direktne letove između Beograda i Amsterdama.

Planirano je da se letovi uspostave od 4. aprila naredne godine, a obavljaće se tri puta nedeljno i to utorkom sa očekivanim polaskom u 15:00h, četvrtkom sa polaskom u 15:10h i nedeljom u 17:20h.

Low cost avio kompanija Transavia na svim letovima će koristiti avione Boeing 737-800 koji imaju 183 putnička mesta.

Na ovaj način avio kompanija Transavia postaće direktni konkurent avio kompaniji Air Serbia koja trenutno jedina obavlja direktne letove između Beograda i Amsterdama. Dodatno, low cost avio kompanija Wizz Air obavlja dva nedeljna direktna leta na liniji Beograd – Ajndhoven, koji je udaljen oko 125 kilometara od Amsterdama.

Low cost avio kompanija Transavia je deo Air France – KLM grupacije. Sedište kompanije se nalazi na aerodromu Shiphol u Amsterdamu, a ova avio kompanija u svojoj floti ima 71 letelica sa kojima leti do 88 destinacija.

Pored letova iz Beograda za Amsterdam, low cost avio kompanija Transavia najavila je i da će uspostaviti direktnu liniju iz Ljubljane za Amsterdam. Ovo je deo velikih planova kompanije, pa se za narednu letnju sezonu očekuju još neki novi letovi.

Avio karte za letove Beograda za Amsterdam avio kompanije Transavia već se nalaze u prodaji i možete ih rezervisati putem našeg vebsajta playtravel.rs ili pozivom call centra.

Online rezervacije letova avio kompanije Transavia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Transavia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar