Turkish Airlines – Velika prolećna promotivna akcija

Turska avio kompanija snizila je cene avio karata za letove iz Beograda

Avio kompanija Turkish Airlines pokrenula je novu promotivnu akciju za letove iz Beograda ka destinacijama u Aziji i Africi.

Turkish Airlines avio karte Beograd Azija

Povratne avio karte za letove iz Beograda do Abu Dabija na ovoj promotivnoj akciji možete da kupite već od 359 EUR, do Hong Konga od 379 EUR, do Kuvajta od 429 EUR, do Muskata od 435 EUR, do Delhija od 525 EUR, a do Šangaja i Pekinga od 585 EUR.

Snižene su i cene za letove do Tokija i avio karte mogu da se kupe već od 589 EUR, do Bangkoka od 629 EUR, do Kolomba, Maldiva i Seula od 649 EUR, do Singapura od 669 EUR, do Džakarte od 789 EUR, a do Najrobija od 829 EUR.

Avio karte po promotivnim cenama možete da kupite do 30. aprila 2015. godine, a za period putovanja u periodu od 17. marta do 31. maja 2015. godine.

Sve cene su navedene sa svim uračunatim dodatnim troškovima i za povratne avio karte na linijama iz Beograda, a za standardnu uslugu avio kompanije Turkish Airlines.

Turska avio kompanija sve letove iz Beograda obavlja preko svoje baze u Istanbulu.

Iako je period prodaje dugačak, broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen pa preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili pozivom našeg  call centra.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar