Vueling – promotivne cene avio karata za leto 2015.

Iskoristite promotivne cene avio karti i provedite leto 2015. u prelepoj Španiji.

Destinacije za leto 2015. su spremne i pravi je momenat da kupite avio karte po najboljim cenama. Avio kompanija Vueling je objavila cene za letove iz Beograda do Barselone za leto 2015. i karte je moguće kupiti danas po ceni već od 49.99 EUR.

Avio kompanija Vueling je za sad objavila ponudu za tri leta nedeljno, na relaciji Beograd – Barselona: utorkom, petkom i subotom.

Kako bi ovu ponudu učinili još atraktivnijom, predlažemo Vam da iz Barselone odletite do magične Menorke po ceni već od 34.99 EUR, do jednog od čuvenih Balerskih ostrva, Ibice po ceni već od 34.99 EUR, čije će Vam plaže, zalazak sunca i noćni provod oduzeti dah. Dobar izbor je putovanje možda do prelepe Majorke, koja Vam nudi beskrajno mnogo mogućnosti da uživate u suncu i plažama, po ceni već od 39.99 EUR, do uvek zanimljivog Madrida po ceni već od 34.99 EUR ili možda Andaluzije, gde je spoj kulture i modernog života savršeno uklopljen u krivudave ulice Malage, po ceni već od 34.99 EUR. Pri tome to su samo neke od atraktivnih opcija koje smo Vam izdvojili iz široke ponude letova, jer low cost avio kompanija Vueling obavlja letove ka čak 163 destinacije iz Barselone.

Sve navedene cene se odnose na putovanje u jednom pravcu sa uračunatim taksama i za punto. tarifu low cost avio kompanije Vueling. U navedenu cenu uključen je ručni prtljag, doplate za predati prtljag do 23 kg zavise od destinacije na koju letite, a tačnu cenu za predati prtljag možete dobiti pozivom našeg call centra. Promotivne tarife se odnose na polaske od 01.05.2015 i za povratak do 30.08.2015. godine.

Period boravka nije ograničen ovom promotivnom ponudom. Period prodaje traje do popune kapaciteta po promotivnoj ceni.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen pa svoju avio kartu obezbedite još danas rezervacijom na našem sajtu playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Vueling

Rezervišite odmah avio karte kompanije Vueling online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar