Wizz Air – Avio karte Budimpešta Porto

Avio karte Budimpešta – Porto već od 29 EUR

Low cost avio kompanija Wizz Air objavila je da planira da uspostavi redovnu liniju Budimpešta – Porto počev od septembra.

Wizz Air avio karte Budimpesta Porto nova linija

Nova linija koja povezuje Mađarsku i Portugal će biti uspostavljena u prvim danima septembra, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno.

Avio karte Budimpešta – Porto možete kupiti već danas po ceni već od 29 EUR.

Ova cena odnosi se na putovanja u jednom pravcu sa uračunatim svim dodatnim troškovima i jednim ručnim prtljagom.

Wizz Air avio karte Budimpesta Porto avio karte

Porto je drugi po veličini grad u Portugalu i uvek je zanimljiva destinacija za putovanje, koja odiše romantičnom atmosferom, prelepom arhitekturom i živopisnim ulicama.

Broj mesta po ovim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. Upit za aviokartu

  Aleksandar Nadj
   odgovori
  20/02/2019

  Molim Vas da me obavetite da li ima let za porto .Termin 9 ili 10 mart 2019 iz Budimpete ,koja je cena karte i sta ukljucuje.Nemam pertljag osim ručnog.Zvao sam vas na br.miob ali mi se niko nije javio.Pozdrav Aleksandar

  • Avio karta Budimpešta Porto

   Play Travel
    odgovori
   23/02/2019

   Aleksandre, najpovoljnija cena avio karte u jednom smeru za 09.03.2019. na relaciji Budimpešta Porto iznosi 99 EUR u cenu karte je uračunat ručni prtljag maksimalnih dimenzija 40x30x20cm

   Ukoliko Vam navedena ponuda odgovara molimo Vas da nam dostavite i sliku prve stranice pasoša putnika kako bismo napravili rezervaciju i poslali instrukcije za plaćanje.

   avio@18.197.209.81

   Nakon izdavanja avio karte, potrebno je da nas kontaktirate najranije 24 časa pre leta kako bi smo izvršili čekiranje avio karte i poslali Vam kartu za ukrcavanje koju je neophodno da odštampate i ponesete sa sobom na aerodrom.

   Dejan
   playtravel.rs

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar