Wizz Air – Avion na letu iz Pariza za Beograd udario grom!

Bezopasna pojava koja se dešava češće nego što mislite

Avion low cost avio kompanije Wizz Air na letu sa aerodroma Paris Beauviais za Beograd udario je grom, zbog čega je letelica prinudno sletela u Budimpeštu.

Zanimljiva pojava koja nije tako retka tokom letova, desila se juče 9. novembra negde iznad Ljubljane, zbog čega je avion tipa Airbus A320 na letu W64046 prinudno prizemljen na aerodrom u Budimpešti.

Kako je zvanično saopšteno nije primećen ni jedan problem na avionu i putnici nisu povređeni, a prinudno sletanje je obavljeno samo zbog obavezne tehničke provere koja mora da se obavi na letelici u ovakvim slučajevima.

Low cost avio kompanija Wizz Air izvinila se svim putnicima zbog prinudnog sletanja, navodeći kako je sigurnost putnika na prvom mesto. Nakon prizemljenja, putnici su premešteni u drugi avion, a let za Beograd je obavljen iste večeri.

Munje veoma često udaraju avione, ali su današnje letelice načinjene od materijala koji štite putnike i vitalne delove vazduhoplova. Potez low cost avio kompanije Wizz Air deo je rutine u takvim slučajevima i piloti i zaposleni ove kompanije postupili su izuzetno profesionalno, jer su putnici sleteli u Beograd sa tek nešto više od sat vremena kašnjenja.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar