Wizz Air – Proslavljen jubilej u Beogradu

Nadajmo se da će jubilej obeležiti sa novim linijama iz Srbije :)

Low cost avio kompanija Wizz Air nedavno je proslavila jubilej – pet godina otkako je formirala svoju bazu na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Wizz Air pet godina u Beogradu

Wizz Air je bio jedan od prvih low cost avio kompanija koje su letele iz Beograda, a u prvi mah u ponudi su bile linije do Dortmunda i Londona koje su pokrenute 2010. godine.

Krajem marta 2011. donesena je odluka da se formira baza ove low cost avio kompanije u Beogradu i za te potrebe je postavljen jedan avion tipa Airbus A320 na glavni aerodrom Srbije.

Predstavnici avio kompanije povodom ovog jubileja naveleli su da je do sad prevezeno više od 2,2 miliona putnika iz Srbije.

Mađarska low cost avio kompanija Wizz Air trenutno nudi letove iz Beograda do 13 evropskih destinacija, a nedavno je pokrenuta nova linija Beograd Baden-Baden. Osim toga, avio kompanija Wizz Air nudi i letove iz Niša.

Broj raspoloživih mesta po navedenim cenama je ograničen, savetujemo da avio karte rezervišete već danas pozivom našeg call centra +381 65 8728 350 ili mailom na wizz@playtravel.rs

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar