Wizz Air: Nove linije u mreži avio kompanije

Wizz Air od sad leti i do Islanda

Low cost avio kompanija Wizz Air najavila je nove linije u svojoj mreži letova, a na spisak država do kojih leti dodala je i Island.

Wizz Air nove linije

Od septembra, avio kompanija Wizz Air će povezati Viljnus u Litvaniuji sa aerodromima Memingen (Minhen), Glazgov i Kijev.

Avio kompanija Wizz Air pokrenuće i nove linije iz Poljske počev od oktobra. Varšava će biti povezana sa Baselom i Ženevom, a Gdanjsk će imati čast da sa letovima do Rejkjavila uvede Island u mrežu letova mađarske low cost avio kompanije.

Sa dodatkom Rejkjavila, avio kompanija Wizz Air sada leti do ukupno 111 aerodroma i 38 država. Na ovaj način low cost avio kompanija pokriva skoro celu Evropu, kao i Izrael, Ujedinjene Arapske Emirate i Egipat.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

5 Komentara
 1. Brže do mora

  Laki
   odgovori
  02/05/2015

  Zasto ne otvorite neke letove iz Geteborga za Tivat mislim da bi bilo bi fantastično ljudi bi putovali na vikend provod

  • Play Travel
    odgovori
   03/05/2015

   Laki, u ovom trenutku se vode pregovori za letove iz Podgorice ka gradovima u Nemačkoj i Poljskoj, nadamo se da ćete bar približno dobar provod pronaći i u ovim zemljama.

   • Laki
     odgovori
    05/05/2015

    Baš vam hvala sto ste odgovorili.Zivim u Skandinavia i tačno znam koliko je popularno Jadransko more.Nazalost avio prevoz je jako los i nema direktnih letova.Svejdjani troše puno para na odmore a poznajem ih mnogo i svi kukaju kao nema letova.Hrvatska je mnogo bolje organizovana i verujte mi svaki drugi treći Svejdjanin je bio bar jednom u Hrvatskoj.Isto bi to moglo da se uradi i sa C.Gorom

 2. Bremen

  Lala
   odgovori
  06/02/2018

  Ima li na pomolu linija Bremen Beograd

  • Play Travel
    odgovori
   08/02/2018

   Lalo, za sada nema zvaničnih najava za proširenje mreže letova kompanije Wizz Air iz Beogada, u ovom trenutku velika je verovatnoća da će tokom godine biti pokrenute dodatne rute iz Niša kao i ostalih aerodroma u okruženju.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar