Wizz Air – Predstavljena nova Wizz Go tarifa

Da li je Wizz Go ono što je nedostajalo ponudi avio kompanije Wizz Air?

Jedna od najvećih low cost avio kompanija u Evropi uvela je danas novu tarifu u svoju ponudu pod nazivom Wizz Go.

Wizz Air Wizz Go tarifa novo avio karte

Wizz Go je dodatna opcija uz postojeću Wizz Plus tarifu (ranije poznata po imenu “Plus Fare”), čime low cost avio kompanija Wizz Air želi da ponudi putnicima veću fleksibilnost.

Nove tarife donose dodatne usluge putnicima uz popuste u odnosu na osnovnu, Basic, tarifu. Samim tim, Wizz Go tarifa pored putnicima omogućava da ponesu veliki kabinski prtljak, do 23kg čekiranog prtljaga i mogućnost izbora sedišta u avionu (osim mesta u prvom redu i redu sa više prostora).

Wizz Air fares and bundles

Wizz Plus tarifa sadrži objedinjenu ponudu mađarske low cost avio kompanije koja uključuje veliki ručni prtljag, do 32 kilograma čekiranog prtljaga, aerodromsko čekiranje, izbor bilo kog sedišta u avionu, prioritetno ukrcavanje na let, kao i Wizz Flex opciju koja omogućava promenu datuma putovanja.

Avio karte po novim Wizz Go i Wizz Plus tarifama možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

9 Komentara
 1. Linija iz Sarajeva

  Jadranka
   odgovori
  29/11/2016

  Zbog cega ne uvedete liniju iz Sarajeva? Toliko nas putuje do Tuzle da bi letjelo do odredjenih destinacija.Ja mislim da bi bio pun pogodak.Mnogo mladih iz okoline Sarajeva je u inozemstvu.Olaksajte i njima i nama susret.Hvala

 2. malo sasta

  Cvijetin
   odgovori
  30/11/2016

  Sto se tice aviokompanije iz Madjarske svaka im cast dobri su sigurni su usluznisu a i naj jevtiniji su u celom svetu. Vozim se avioprevozom punih 41 godinu sa raznim companijama i nisam doziveo nikakav neugodan let sem probleme sa carinom u bgd. Zadnji moj let je bio 20 novembra ove godine i nebi vise zeleo putovati do bgd. samo zbog nekulturnog i aljkavog ponasdanja carinskog osoblja. Samo jedan od primera zamislite lap top koji nosim poslednje 4 godine kuda god putujem oni su mi ga u bgd oduzeli i da biga ja dobio nazad morao sam da platim 20.000 dinara pa toja braco moja i ruglo i sramora . Izvinjavam se sto sm ovo sve obrazlozio ali nemogu da ne ispricam ovakve dozivljaje. LP. CVIJETIN..

 3. PUT U DUBAI

  DRAGO GALIĆ
   odgovori
  30/11/2016

  ŽELEO BIH DA PUTUJEM U DUBAI ALI ME PLAŠI CIJENA HOTELA — DALI POSTOJE NISKO-BUDŽETNI HOTELI U DUBAJU ???? JA SAM PENZIONER IMAM PUNO VREMENA !!1

  • Svakako

   Milos
    odgovori
   01/12/2016

   svakako da postoje… imate hotela i za 20 eura..po spavanju…za 30 mozete da nadjete odlican hotel od 3 zvezdice u solidnom kvartu- bur dubai….ili 4 u deiri malo dalje…ako vam treba neka pomoc. ostavite komentar.

 4. Pitanje.

  Cvijetin
   odgovori
  10/12/2016

  Moguli da znam kad pocinje ponovo let iz Stockholma(Skavta) za Tuzlu. hvala..

 5. zbog cega ne letite Stockholm nis bilo bi super ima puno sa jag nasikirao

  marija
   odgovori
  11/12/2016

  pustite let Stockholm nis ima nas mnogo sa jag srbije sto za Bgd

 6. Göteborg - Banja Luka

  Drago Copic
   odgovori
  16/12/2016

  Prosto nemogu da vjerujem da nemate liniju Göteborg-Banja Luka znajuci da veliki broj putnka je zainteresovan za istu.Jedna tako ozbillna kompanija sigurno ima uvid u ogroman broj zainteresiranih za tu destinaciju.Sta je razlog tome.

  Hvala na odgovoru,vas vjerni putnik.

  Pozdrav

 7. Jakšić Čedomir
   odgovori
  16/12/2016

  Da li će te poslije Budimpešte od aprila letiti za Prag i ako ne dali se može napraviti spoj sa vašom aviokompanijom Prag-Budimpešta-Sarajevo???

  • Play Travel
    odgovori
   22/12/2016

   Čedomire, molimo Vas da nam dostavite okvirne datume Vašeg putovanja kako bismo proverili kojom avio kompanijom je najpovoljnije putovati u tom periodu.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar