Wizz Air – Isključite Samsung Note 7 nakon ulaska u avion!

Sve više avio kompanija zahteva da problematični mobilni telefon bude potpuno ugašen tokom trajanja leta

Low cost avio kompanija Wizz Air kao i brojne druge svetske avio kompanije izdale su saopštenje u vezi sa Samsung Galaxy Note 7 uređajima.

Galaxy Note 7 Wizz Air avio kompanije zabrana

Bitna napomena svim putnicima koji su vlasnici ovog uređaja je da će prenos Samsung Galaxy Note 7 biti dozvoljen samo u ručnom prtljagu na svim letovima avio kompanije Wizz Air i da on mora biti isključen tokom celog leta, od momenta ukrcavanja sve do izlaska iz aviona.

Punjenje ovih uređaja u avionu tokom leta je strogo zabranjeno. Ukoliko dođe do bilo kakvih neregularnosti sa radom Samsung Galaxy Note 7 tokom leta putnici su u obavezi da o tome odmah obaveste kabinsko osoblje.

Low cost avio kompanija Wizz Air postavila je ova ograničenja iz bezbednosnih razloga i mole se svi putnici da navedeno poštuju. I brojne druge avio kompanije širom sveta donele su odluku da uvedu iste restrikcije, a u našem okruženju slično je uradila slovenačka avio kompanija Adria Airways.

Samsung Galaxy Note 7 najnoviji je flegšip telefon južnokorejske avio kompanije, ali se umesto po svojim performansama, “proslavio” problematičnom baterijom zbog koje je više od 70 uređaja samo u SAD eksplodiralo često nanoseći ozlede svojim vlasnicima. Samsung je zbog toga odlučio da zameni sve tehnički neispravne modele ovog telefona.

Više informacija o Samsung Galaxy Note 7 uređaju i ovom problemu možete pročitati ovde.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar