1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba

DestinacijeLetovi iz Osijeka

Uporedite Tradicionalne i Low-cost avio kompanije i pronađite najpovoljnije solucije za Vaše putovanje. Rezervišite svoju avio kartu iz Osijeka u samo par jednostavnih koraka na playtravel.rs ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Pronađite najjeftinije letove!

Pretražite i rezervišite na hiljade avio destinacija širom sveta. Jednostavno, brzo i lako za korišćenje! Najveća i najdetaljnija baza svih letova iz Osijeka.

Pregledajte letove za alternativne datume!

Ukoliko su Vaši datumi putovanja fleksibilni proverite cene karata u periodu od mesec dana. Pregledajte destinacije do kojih možete leteti, unesite datume putovanja i već danas pronađite najpovoljnije letove iz Osijeka.

Raspored letova

Destinacija Zemlja Šifra Trajanje Leta Avio Kompanije
Basel-Mulhouse-FreiburgFrancuska(BSL)1h 45mWizz Air
DubrovnikHrvatska(DBV)1h 0mCroatia Airlines
KelnNemačka(CGN)2h 0mEurowings
PulaHrvatska(PUY)1h 30m
RijekaHrvatska(RJK)1h 20m
SplitHrvatska(SPU)1h 0mCroatia Airlines
ŠtutgartNemačka(STR)2h 10mEurowings
ZagrebHrvatska(ZAG)1h 0m

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa sa avio kompanijama koje lete iz Osijek možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar