Aerodrom Morava – Prvi let početkom 2018. godine

Aerodrom Morava zvanično počinje da radi početkom naredne godine, koja avio kompanija će pokrenuti prvi let?

Iz Vlade Republike Srbije poručuju da očekuju da će prvi let sa obnovljenog aerodroma Morava biti uspostavljen u prvom kvartalu 2018. godine.

Kako ističe ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije, Zorana Mihajlović,  najkasnije u roku od mesec dana će biti potpisani svi sporazumi u vezi sa proširenjem piste, zbog čega je odlagano otvaranje aerodroma kraj Kraljeva. Nakon toga, a najkasnije do kraja prvog kvartala 2018. godine biće uspostavljen i prvi let iz Kraljeva.

Ona se nada da će aerodrom Morava nakon početka rada beležiti iste uspehe kao Aerodrom ,,Konstantin Veliki” u Nišu, možda čak i bolje, jer ona smatra da je ovaj aerodrom verovatno važniji za prevoz putnika i robe.

Podsetimo, Turska je nedavno potvrdila da će uložiti deset miliona evra za završetak aerodroma, a za sad se ne zna koja avio kompanija će pokrenuti prvi let sa aerodroma Morava, mada je nagovešteno da je nekoliko avio kompanija zainteresovano za uspostavljanje letova sa aerodroma Morava.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar