Aerodrom Niš opet zbunjuje putnike

Strani turisti najmanje tri puta do sad umesto u Nicu, sleteli u Niš

Otkako su uspostavljene redovne linije sa aerodroma Konstantin Veliki  već nekoliko puta do sad niški aerodrom je pomešan sa onim u Nici.

Naziv grada ,,Niš” na engleskom se piše bez ,,š”, tj. kao ,,Nis” što zvuči slično kao kada se na engleskom jeziku izgovara ime francuskog grada Nica (,,Nice”). Mada se nazivi gradova pišu drugačije i čak iako su na sajtu low cost avio kompanije Ryanair jasno navedene države u kojim se nalaze, ovo je ipak bilo dovoljno da zbuni strane turiste.

Pa tako, do sada su se putnici iz Švedske (na liniji Niš Malme), Češke (koji su leteli na liniji Niš Bratislava), a odnedavno i Italije (na liniji Niš Milano Bergamo) greškom našli u Nišu, a ne u francuskom gradu na Mediteranu. Kao što možete da pretpostavite, nakon početnog šoka, oni su zbog brzopletosti, ili nepoznavanja geografije, morali da potroše više novca nego što su nameravali kako bi stigli na odabranu destinaciju.

Prestavnici avio kompanija kažu da ovakve situacije pak nisu tako redak slučaj i da se često dešava da putnici pomešaju destinacije.

autor: Playtravel

18. jun 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar