Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niša

Putnici sada mogu da lete iz Niša ka ukupno 22 evropske destinacije!

Avio kompanija Air Serbia je tokom prethodna tri dana pokrenula još šest novih linija iz Niša, čime je zaokružila veliku ekspanziju sa aerodroma Konstantin Veliki koju je započela sredinom jula.

Krajem marta ove godine Vlada Republike Srbije je objavila spisak od 12 novih linija od javnog značaja, a srpska nacionalna avio kompanija je bila jedina koja je poslala ispravnu ponudu za pokretanje svih 12 linija od javnog interesa. Nakon potpisivanja ugovora sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, avio kompanija Air Serbia je objavila datume pokretanja novih linija.

Niš Nuremberg

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Nuremberg

Prva linija koju je avio kompanija Air Serbia pokrenula iz Niša je za Nuremberg i to od 15. jula 2019. godine. Srpska avio kompanija za sad planira da letove obavlja ponedeljkom i četvrtkom, sa polascima sa aerodroma Konstantin Veliki oko 13:30h, a avio karte su u prodaji po ceni već od 30 EUR.

Niš Hanover

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Hanover

Od 16. jula Air Serbia obavlja redovne letove na liniji Niš Hanover. Srpska avio kompanije će obavljati letove utorkom i četvrtkom (polasci oko 07:50h), a avio karte možete da kupite po ceni već od 61 EUR.

Niš Tivat

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Tivat

Air Serbia je 16. jula pokrenula i liniju Niš Tivat koja je jedina na kojoj će obavljati letove tri puta nedeljno: utorkom, petkom i nedeljom. Letovi su u podnevnim satima, a avio karte možete da kupite odmah po ceni već od 30 EUR.

Niš Bolonja

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Bolonja

Niš Bolonja je treća linija koju je Air Serbia pokrenula 16. jula. Srpska avio kompanija će obavljati letove između dva grada dva puta nedeljno i to utorkom i četvrtkom, a avio karte možete da kupite po ceni od 52 EUR.

Niš Geteborg

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Geteborg

Linija Niš Geteborg je jedna od dve nove direktne linije koje je srpska avio kompanija pokrenula 17. jula 2019. Air Serbia će za sad obavljati letove ponedeljkom i sredom, a avio karte su u prodaji po ceni već od 48 EUR.

Niš Frankfurt Hahn

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Frankfurt

Od 17. jula avio kompanija Air Serbia je počela da leti i na liniji Niš Frankfurt Hahn, a letovi se očekuju sredom i petkom u prepodnevnim časovima. Linija je zanimljiva zbog toga što se aerodrom Frankfurt Hahn vezuje za low cost avio kompanije, a Air Serbia je do sad uglavnom letela ka glavnim aerodromima. Najpovoljnije avio karte možete da kupite po ceni već od 51 EUR.

Niš Budimpešta

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Budimpešta

Air Serbia je od 1. avgusta počela da leti na redovnoj liniji Niš Budimpešta, a planirano je da letove obavlja četvrtkom i nedeljom. Letovi na liniji Beograd Budimpešta će biti obustavljeni od kraja oktobra (avio kompanija LOT bi trebalo da obnovi letove narednog leta), pa linija Niš Budimpešta predstavlja dobru alternativu. Avio karte možete da kupite po ceni već od 61 EUR.

Niš Ljubljana

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Ljubljana

Od 1. avgusta Air Serbia je povezala direktnim letovima Niš i Lubljanu i to sa dva nedeljna leta ponedeljkom i četvrtkom. Avio karte možete da kupite po ceni već od 30 EUR.

Niš Friedrichshafen

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Friedrichshafen

Air Serbia je 1. avgusta takođe pokrenula liniju Niš Friedrichshafen, a u planu je da letove obavlja dva puta nedeljno: četvrtkom i nedeljom. Tokom septembra na ovoj liniji će leteti i low cost avio kompanije Wizz Air. Najjeftinije avio karte možete da kupite po ceni već od 60 EUR.

Niš Salzburg

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Salzburg

U petak, 2. avgusta, Air Serbia je uspostavila direktnu liniju Niš Salzburg sa dva leta nedeljno. Avio kompanija će obavljati letove utorkom i petkom u popodnevnim časovima, a avio karte su u prodaji po ceni već od 30 EUR.

Niš Rim

Air Serbia uspostavila nove letove na 12 linija iz Niš Rim-Di-Trevi-

Od petka avio kompanija Air Serbia obavlja direktne letove iz Niša i za Rim. Srpska avio kompanija će leteti utorkom i petkom na ovoj liniji, a avio karte možete da kupite po ceni već od 30 EUR.

Niš Karlsruhe Baden-Baden

Air Serbia od danas leti na 12 linija iz Niš Karlsruhe Baden Baden

Linija Niš Karlsruhe Baden-Baden je poslednja koju je avio kompanija Air Serbia pokrenula, jutrošnjim letom. Srpska avio kompanija planira da na ovoj liniji leti dva puta nedeljno sredom i subotom (pogledajte raspored letova ovde), a najpovoljnije avio karte možete da kupite po ceni već od 60 EUR.

Podsetimo, avio kompanija Air Serbia je nedavno pokrenula i devet novih linija iz Beograda, čime je ukupno tokom ove godine dodala 21 novu liniju u svoju mrežu letova.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa uračunatim dodatnim taksama. Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

3. avgust 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar