Air France & KLM – Snižene cene povodom Sajma turizma

Avio karte za Pariz, Johanesburg, Njujork, Havanu i mnoge druge svetske destinacije tokom narednih nekoliko dana možete da kupite po ceni već od 202 EUR!

Povodom Sajma turizma avio kompanija Air France ponudila je avio karte po sniženim cenama za letove iz Beograda za Pariz kao i ostatak sveta.

Samo do 1. marta 2019. godine možete da kupite povratne avio karte za letove iz Beograda za Pariz po ceni već od 220 EUR.

Druga promotivna akcija avio kompanije Air France će trajati do 27. februara 2019., a do tada možete da kupite i povoljne avio karte za letove iz Beograda za destinacije u Južnoj Africi, Severnoj, Srednjoj i Južnoj Americi, kao i u Aziji. Pa tako avio karte za letove Beograd Johanesburg možete da kupite po ceni već od 619 EUR, avio karte za Fortalezu od 639 EUR, za Karakas od 679 EUR, za Havanu od 709 EUR, a za Limu od 829 EUR.

Avio karte za Njujork možete da kupite po ceni već od 499 EUR, za Toronto od 529 EUR, za Vašington od 649 EUR, a za San Francisko od 599 EUR.

Ovo je samo deo ponude koja obuhvata i mnoge druge svetske destinacije, kao i polaske iz Skoplja, Podgorice, ZagrebaBudimpešte, Ljubljane ili Sofije.

Cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Pogledajte i sajamsku ponudu avio kompanije Air Serbia ovde.

Predlažemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

25. februar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar