Air France povećava broj letova između Beograda i Pariza

Air France na letovima između Pariza i Beograda i tokom zimske sezone!

Avio kompanija Air France je potvrdila da će nastaviti da obavlja letove na liniji između Beograda i Pariza i tokom zimske sezone.

Francuska avio kompanija je prvobitno planirala da leti na liniji Beograd Pariz samo tokom letnje sezone, međutim odlučeno je da se sezonska linija pretvori u redovnu liniju.

U saradnji sa avio kompanijom Air Serbia, sa kojom Air France ima kodšer sporazum, putnicima će na liniji Beograd Pariz biti ponuđeno ukupno 19 letova nedeljno između francuske i sprske prestonice. U tom broju, Air Serbia će obavljati 12 letova nedeljno, dok će Air France leteti sedam puta između Beograda i Pariza.

Uz ovu izmenu, Air Serbia i Air France su nedavno takođe proširili kodšer sporazum kojim je sad obuhvaćen veći broj destinacija ka kojim lete obe avio kompanije.

U izjavi za javnost predstavnici avio kompanije Air France su naveli da se raduju što francuska avio kompanija ima priliku da opet obavlja svakodnevne direktne letove između Beograda i Pariza, kao i da se nadaju da će njihovi letovi unaprediti ekonomske odnose dve države i da će unaprediti srpski turizam.

Avio kompanija ASL Airlines će takođe pokrenuti letove na liniji Beograd Pariz počev od 24. juna 2019. godine, više detalja o ovim letovima možete da vidite ovde.

autor: Playtravel

30. april 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar