Air Serbia nudi vaučere za otkazana putovanja

Air Serbia izdaje vaučere u vrednosti avio karte uvećane za 10%

Avio kompanija Air Serbia je kreirala specijalan vaučer pomoću kojeg će putnici moći da kupe avio karte za putovanja u drugom terminu.

Srpska avio kompanija je pokrenula servis u želji da pomogne svim putnicima čiji su letovi otkazani zbog promena u avio saobraćaju usled pandemije koronavirusa Covid-19. Iz avio kompanije navode da su svesni da putnici žele da pomere datum svog putovanja, a da možda nisu sigurni za termin sledećeg putovanja.

Putnici mogu da načine promene na sledećoj adresi.

Avio kompanija Air Serbia će izdavati vaučere u vrednosti cene avio karte koje putnici poseduju, uz uvećanje od 10% vrednosti. Vaučer ima rok važenja od godinu dana.

Svi letovi avio kompanije Air Serbia su privremeno suspendovani nakon odluke Vlade Republike Srbije da se obustavi avio saobraćaj sa sva tri srpska aerodroma.

Šta treba znati o koronavirusu (COVID-19) i putovanjima, naš detaljan pregled pogledajte ovde.

autor: Playtravel

24. mart 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
  1. karta

    snezana
     odgovori
    29/03/2020

    postovani,
    imala sam kupljenu kartu od 2.3.2020. do 9.3.2020. ju506 (UNFZSO)
    zbog situacije oko korona virusa, morala sam da otkazem let, jer radim kao medicinska sestra u intenzivnoj jedinici bolnice na kipru,i vec u to vreme bilo nam je zabranjeno da koristimo godisnji odmor, pre otkazivanja karte konsultovala sam se sa air serbia i rekli su mi da nemoram da zurim pa tako da vam se sad obracam oko povracaja novca za kartu. gospodja sa kojom sam razgovarala mi je objasnila da se takse na osnovu kupljene karte svakako vracaju bez obzira na razlog ne odlaska na put, ali bih vas molila da razmotrite moj slucaj i da mi uskoro odgovorite da li je moguce da dobijem povracaj iznosa cele karte koja je bila 98,94 E. ili vaucer u istom iznosu,posto je situacija i na kipru i u srbiji slicna,a kako sam vam objasnila ne znam kada cu moci da koristim godisnji i putujem zbog radnog mesta na kojem se nalazim.
    hvala na razumevanju, ocekujem vas odgovor
    s postovanjem
    snezana ignjic christou

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar