Air Serbia od subote pokreće nove linije iz Beograda

Air Serbia širi svoju mrežu letova: sedam novih linija tokom prva četiri dana juna

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia će tokom vikenda i početkom naredne nedelje pokrenuti letove na osam od ukupno devet novih linija iz Beograda koje su planirane za ovu godinu.

Air Serbia će prvo u subotu, 1. juna 2019. godine, pokrenuti letove iz Beograda za Barselonu i Helsinki, dok će u nedelju (2. juna) uspostaviti letove i za Kijev, Madrid i Nicu. U ponedeljak 3. juna srpska avio kompanija će pokrenuti i letove Beograd Krasnodar, dok se dan kasnije očekuju prvi letovi na linijama iz Beograda za Kairo i Rijeku. Dve nedelje kasnije, tačnije 21. juna, Air Serbia će pokrenuti i letove za Zadar.

Linije Beograd Nica i Beograd Zadar su sezonskog karaktera, dok će avio kompanija Air Serbia obavljati redovne linije ka ostalih sedam destinacija.

Avio karte se već nalaze u prodaji, pa ako budete brzi možete da ih kupite po ovim najnižim cenama: avio karte za letove Beograd Zadar možete da kupite po ceni već od 99 EUR, za Rijeku od 109 EUR, za Barselonu od 119 EUR, za Nicu i Madrid od 159 EUR, za Helsinki od 189 EUR, za Kijev od 249 EUR, za Kairo od 259 EUR, a za Karsnodar od 259 EUR.

Sve cene važe za povratne avio karte sa već uračunatim dodatnim troškovima.

Nove linije su najavljene krajem januara ove godine, a avio kompanija Air Serbia je nedavno potvrdila i da će pokrenuti 12 novih linija iz Niša. Samim tim, srpska avio kompanija će ove godine pokrenuti ukupno 21 novu liniju.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

28. maj 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. BEOGRAD-Los Andjeles

  Zorica
   odgovori
  10/07/2019

  Molim Vas da li je u planu uvodjenje direktne linije,bez presedanja iz Beograda dp Los Andjelesa,i kada
  Hvala puno i srdacan pozdrav!

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar